Site in constructie / De test / Neactualizat / Nu se preiau si nu se onoreaza comenzi !

Termeni si conditii

Generalitati
Pentru utilizarea (vizitarea sau plasarea comenzilor) in bune conditii a acestei pagini electronice se recomanda citirea cu atentie a celor ce urmeaza.
MasinuteRC.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestor prevederi fara o notificare prealabila, utilizarea ulterioara inregistrarii dumneavoastra facandu-se tot timpul in acord cu aceste conditii.
Accesand constant pagina “Termeni si conditii“ puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Definitii
Acest site www.MasinuteRC.ro., denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.masinuterc.ro va fi denumita Cumparator sau Client.
Adresa web (www.masinuterc.ro) este proprietatea Furnizorului si va fi denumita site-ul masinuterc.ro/pagina electronica.
Fotografiile produselor, textele, datele tehnice, descrierile, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul masinuterc.ro, vor fi denumite in continuare Continut.
Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului masinuterc.ro este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente mai sus enuntate se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Prin urmare sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului masinuterc.ro in scopul copierii continutului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului si cu mentionarea sursei.
Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de Furnizor strict in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru procesarea si onorarea comenzilor (confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate).
Sub nicio forma Furnizorul nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail (nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site) sau orice informatii altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit, dar, isi rezerva dreptul de a va instiinta ocazional cu privire la ofertele promotionale si de a va trimite informatii de interes general.
Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale daca isi exprima aceasta dorinta.
Declinarea responsabilitatii
Desi in alcatuirea continutului acestui website s-au depus eforturi sustinute pentru introducerea corecta a datelor si pentru pastrarea acuratetii informatiilor referitoare la jucariile comercializate, admitem ca pot exista si erori, motiv pentru care Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile sau caracteristicile produselor si desi majoritatea fotografiilor sunt reale acestea isi pastreaza caracterul informativ/orientativ, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod din cauza modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul poate anula livrarea respectivului produs dar va anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice Client, persoana fizica sau juridica in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de Furnizor de la Clientul respectiv.
Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului de nelivrarea sau livrarea necorespunzatoare a produsului.
Societatea/site-ul masinuterc.ro nu poate fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirect, de orice natura, ce rezulta din sau in legatura cu utilizarea paginii electronice sau a continutului ei.
Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului masinuterc.ro,de a afecta performantele serverului pe care este gazduit site-ul www.masinuterc.ro sau de a exploata o eventuala erore a aplicatiei, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si se va solda cu depunerea unei plangeri penale impotriva persoanei/persoanelor care au incercat acest lucru.
Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca nu se reuseste aplanarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pe raza Municipiului Bucuresti.
Utilizarea acestui magazin-online denota faptul ca ati citit cu atentie conditiile de folosire si implicit vi le asumati in totalitate.