Site in constructie / De test / Neactualizat / Nu se preiau si nu se onoreaza comenzi !

Returnarea produselor

Incheierea contractului

Lansarea si inregistrarea unei comenzi prin intermediul site-ului masinuterc.ro nu reprezinta implicit confirmarea comenzii si incheierea contractului de vanzare cumparare.

Dupa plasarea comenzii aceasta va fi prelucrata de catre un agent de vanzari care va verifica datele comenzii si stocul produselor solicitate.

Agentul de vanzari va confirma clientului, telefonic sau prin email disponibilitatea produsului si conditiile financiare ale comenzii.

In cazul in care din cauza unor erori materiale preturile sau detaliile produselor au fost afisate gresit, Masinute RC isi rezerva dreptul de a anula comanda, informand in cel mai scurt timp clientul.

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara iar daca aveti nelamuriri solicitati informatii suplimentare agentului de vanzari. Raporturile comerciale dintre cumparator si masinuterc.ro sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr.  34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Drepturi si obligatii ale consumatorului in cazul in care acesta doreste returnarea unui produs:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs. in termen de 14 zile de la notificarea renuntarii

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat, cu toate accesoriile si consumabilele aferente

– produsul va fi preluat si verificat de catre receptioner iar in cazul in care se constata ca acesta este deteriorat, valoarea care ar trebui restituita se va diminua proportional cu defectul constatat

– restituirea contravalorii se face in maximum 14 zile de la returnarea produselor

– nu se accepta colete pentru care este cerut ramburs

– nu se accepta colete expediate prin Posta Romana

Sunt exceptate de la returnare produsele consumabile (ex. produse de intretinere) ale caror ambalaje au fost desfacute.

Dreptul de renuntare la cumparare conform celor de mai sus se aplica numai in cazul cumparatorilor persoane fizice.

Administratorul www.masinuterc.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor publice pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiile au caracter informativ, pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard iar produsele pot avea forma usor diferita.